Festtelte og store telte

Festtelte, store telte og materiel til din fest

Vores sortiment af store telte og festtelte er bredt og kan kombineres til mange forskellige løsninger. Det giver både vores faste og nye kunder mulighed for at skabe den rigtige ramme omkring et arrangement. Vi råder over så stort et udvalg af festtelte, så ingen opgave er for stor eller lille.

Udlejning af store telte til store arrangementer

Vi er specialister i udlejning af festtelte til firmafester, markeder, festivaler, byfester, udstillinger, receptioner mv. Vores store erfaring sikrer, at du hos BRINK Teltudlejning kan få netop den optimale rådgivning om hvilken løsning, som bedst matcher dit behov.

Vi har 3 telttyper, som kan kombineres på et utal af måder:

  • Cirkustelte / Mastetelte: egner sig perfekt til større begivenheder, hvor der er brug for mange kvadratmeter
  • Store telte: et alternativ til vores cirkustelte/mastetelte, hvis man har behov for store rammetelte
  • Modultelte: fleksibel telttype, som bruges til alle slags arrangementer

Er du i tvivl om hvilken løsning, der bedst passer til dine behov eller ønsker du en pris på leje af vores festtelte, så kontakt os uforpligtende for rådgivning og priser - ring til os, skriv en mail eller udfyld vores kontaktformular.

Professionel teltopsætning af store telte

Vi har et dygtigt og professionelt team af medarbejdere, som sørger for korrekt opsætning af teltene, så det hele fungere optimalt. Vi kan desuden også sørge for lægning af gulv i teltene, opsætning af borde osv. Dette aftales blot sammen med aftalen omkring leje af telte.

Vi opsætter store telte og festtelte i hele Danmark. Så uanset hvor i landet du skal afholde et arrangement, assisterer vi gerne med professionel teltudlejning til både små og store arrangementer.

Scener og tilbehør leveres også

Teltudlejning er vores kerneområde, men vi er også leveringsdygtige i alt tilbehør til vores telte. Her kan blandt andet nævnes sceneudlejning, hvor vi kan bygge scener i alle størrelser og i mange forskellige højder med eller uden overdækning.

Sceneudlejning foretages også separat for vores teltudlejning, så hvis du kun skal bruge en scene kan vi sagtens løse det også.

Udlejning af festtelte foretages på alle tider af året, vi kan derfor også tilbyde opsætning af varme i vores telte.

Få et samlet tilbud på festtelte med tilbehør

Ønsker du at få et samlet tilbud på et af vores store telte eller festtelte kombineret med en scene, borde, stole, gulvlægning eller andet tilbehør? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 95 02 77, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller via vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

Vores medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse og sammensætte et tilbud ud fra dine behov og ønsker. Har du spørgsmål til vores store telte eller festtelte, besvarer vi selvfølgelig også gerne dem.

Mere end 60 års erfaring

Igennem mere end 60 år har BRINK Teltudlejning sørget for udlejning og opstilling af festtelte til byfester, festivaler, sportsarrangementer, firmafester og meget mere. Vores kæmpe sortiment af store telte gør, at vi altid kan sammensætte en løsning, der passer til enhver begivenhed – stor som lille. Vi rådgiver dig gerne, så du får den ideelle løsning, og vi udlejer og opsætter telte i hele Danmark. Ønsker du at høre mere om vores teltprogram, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit arrangement, er du altid velkommen til at kontakte os – ring, skriv en mail eller udfyld kontaktformularen.